愛知工業大学附属図書館

Techniques and equipment

1st ed. -- Cooking Lab, 2011. -- (Modernist cuisine : the art and science of cooking / Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Matthew Smith and Nathan Myhrvold ; v. 2). <BB00221579>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 図書館 電動集密大型本 569||M 004218657 書架 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 図書館
配置場所 電動集密大型本
請求記号 569||M
資料ID 004218657
状態 書架
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Techniques and equipment
版事項 1st ed
出版・頒布事項 Bellevue, Wash. : Cooking Lab , 2011
形態事項 473 p. : col. ill. ; 34 cm
書誌構造リンク Modernist cuisine : the art and science of cooking / Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Matthew Smith and Nathan Myhrvold <BB00153330> v. 2//b
学情ID BB06825759
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Myhrvold, Nathan <>
著者標目リンク Young, Chris <AU00065433>
著者標目リンク Bilet, Maxime <>
著者標目リンク Smith, Ryan Matthew <>
分類標目 LCC:TX651
件名標目等 Cooking
件名標目等 Food
件名標目等 Gastronomy
件名標目等 Molecular gastronomy