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愛知工業大学附属図書館
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Techniques and equipment
1st ed. -- Cooking Lab, 2011. -- (Modernist cuisine : the art and science of cooking / Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Matthew Smith and Nathan Myhrvold ; v. 2). <BB00221579>
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Techniques and equipment
1st ed. -- Cooking Lab, 2011. -- (Modernist cuisine : the art and science of cooking / Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Matthew Smith and Nathan Myhrvold ; v. 2). <BB00221579>
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No.
巻号
所蔵館
配置場所
請求記号
資料ID
状態
返却予定日
予約
0001
図書館
電動集密大型本
569||M
004218657
書架
0件
No.
0001
巻号
所蔵館
図書館
配置場所
電動集密大型本
請求記号
569||M
資料ID
004218657
状態
書架
返却予定日
予約
0件
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書誌詳細
標題および責任表示
Techniques and equipment
版事項
1st ed
出版・頒布事項
Bellevue, Wash. : Cooking Lab , 2011
形態事項
473 p. : col. ill. ; 34 cm
書誌構造リンク
Modernist cuisine : the art and science of cooking / Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Matthew Smith and Nathan Myhrvold <BB00153330> v. 2//b
学情ID
BB06825759
本文言語コード
英語
著者標目リンク
*Myhrvold, Nathan <>
著者標目リンク
Young, Chris <AU00065433>
著者標目リンク
Bilet, Maxime <>
著者標目リンク
Smith, Ryan Matthew <>
分類標目
LCC:TX651
件名標目等
Cooking
件名標目等
Food
件名標目等
Gastronomy
件名標目等
Molecular gastronomy
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